ΕΛΛΗΝΙΚΆ

FAQ

Πως κλείνω ένα ραντεβού;

H Δερματολογική Κλινική Ιωάννης Χιώτης δέχεται ραντεβού μέσω της συγκεκριμένης ιστοσελίδας. Αρχικά, διαβάστε προσεκτικά τις ''Υπηρεσίες'' μας. Έπειτα, πηγαίνετε στην στήλη ''Κλείσε ραντεβού''. Εκεί θα επιλέξετε την υπηρεσία που επιθυμείτε, την ημερομηνία και την ώρα που θέλετε να πραγματοποιηθεί το ραντεβού. Οι τιμές διαφέρουν από άτομο σε άτομο και κυρίως στις θεραπείες λέιζερ όπου το ποσό θα κανονιστεί όταν πια είστε στην Κλινική. Θα σας ζητηθεί (μόνο μία φορά) να πληκτρολογήσετε τα στοιχεία σας και αμέσως θα λάβετε ένα mail επιβεβαίωσης του ραντεβού σας. Εάν επιθυμείτε την ίδια μέρα ακόμα μία υπηρεσία, απλά κάνετε πάλι την ίδια διαδικασία εύκολα!
Να θυμάστε πως η πληρωμή γίνεται πάντα στην κλινική. Ευχαριστούμε!

Πόσο συχνά πρέπει επισκέπτομαι έναν δερματολόγο;

Ο καθένας, ανεξαρτήτως ηλικίας, πρέπει να προγραμματίζει επίσκεψη σε έναν δερματολόγο μια φορά το χρόνο για εξέταση δέρματος. Οι ασθενείς με προηγούμενο ιστορικό δερματοπάθειας ή καρκίνου του δέρματος απαιτούν συχνότερες επισκέψεις. Μια εξέταση ολόκληρου του σώματος επιτρέπει στον ιατρό σας να εξετάσει όλες τις μικροαλλιώσεις της εξωτερικής στοιβάδας του δέρματος, καθώς και όλα τα πιθανά παθολογικά δερματικά προβλήματα που μπορεί να έχετε.

Δέχεστε βρέφη και παιδιά;

Φυσικά! Η δερματολογική εξέταση αφορά όλους τους ανθρώπους ανεξαρτήτως ηλικίας. Εάν παρατηρήσετε οποιαδήποτε ανυσηχία στο δερματάκι του παιδιού σας, παρακαλώ κλείστε άμεσα ένα ραντεβού.

Ποιες θεραπείες προσφέρετε για την ακμή;

Η θεραπεία για την ακμή είναι εξατομικευμένη στον κάθε ασθενή. Διάφορα εσωτερικά και τοπικά φάρμακα παρέχονται με συνταγή ανάλογα με τη σοβαρότητα της πάθησης. Άλλες θεραπείες μπορεί να περιλαμβάνουν ενέσεις, απλές χειρουργικές επεμβάσεις, μικροαπόξεση και θεραπεία με λέιζερ. Αυτές οι θεραπείες συνδυάζονται συχνά σε ένα σχήμα διαμορφωμένο ειδικά για την πάθησή σας.

Μπορεί ο Δρ. Χιώτης να συστήσει προϊόντα φροντίδας του δέρματος;

Βεβαίως! Στη Δερματολογική Κλινική του Δρ. Χιώτη προτείνουμε στους ασθενείς μας τα πιο εξελιγμένα προϊόντα φροντίδας του δέρματος. Όταν κλείσετε το επόμενο σας ραντεβού, ρωτήστε τον Δρ. Χιώτη σχετικά με το προϊόν φροντίδας που συνιστά για τις εξειδικευμένες σας ανάγκες.