ΕΛΛΗΝΙΚΆ

Ο εξοπλισμός της Κλινικής μας

Η λέξη λέιζερ είναι ένα ακρωνύμιο που αναφέρεται στην «ενίσχυση του φωτός από την προκαλούμενη εκπομπή ακτινοβολίας».
Η τεχνολογία έχει μια γενεαλογική προϊστορία: το λέιζερ εφευρέθηκε αρχικά από τον Albert Einstein το 1917, αν και μόλις το 1964 οι Αμερικανοί και Ρώσοι επιστήμονες μοιράστηκαν το βραβείο Νόμπελ Φυσικής για την έρευνά τους στην πρακτική εφαρμογή του φωτός λέιζερ. Με απλά λόγια, τα λέιζερ δουλεύουν με την παραγωγή μιας έντονης δέσμης πολύ φωτεινού και πλήρους κατευθυντικού φωτός.

Η τεχνολογία λέιζερ: Carboxyl & Candela

Η Δερματολογική Κλινική Ιωάννης Ν. Χιώτης έχει στην κατοχή της μηχανήματα προηγμένης τεχνολογίας
CANDELA: του οίκου όπου αποτελούν την εξέλιξη στην laser αποτρίχωση. Η ανανεωμένη έκδοση του ασφαλέστερου και αποτελεσματικότερου συστήματος Laser Αλεξανδρίτη το καθιστά ακόμη πιo εύχρηστο ταχύτερο και αποδοτικότερο. Η προηγμένη τεχνολογία και οι βελτιωμένες δυνατότητες του GentleLase PRO-U®, καθιστούν το λέιζερ κατάλληλο για ασφαλή και γρήγορη αποτρίχωση σε όλους τους τύπους δέρματος.
CARBOXY: Η Carboxyl Μεσοθεραπεία με CO2 συμβάλει στην ανανέωση του δέρματος, στους μαύρους κύκλους και στα πρηξίματα στην περιοχή των ματιών, όπως επίσης στη σύσφιξη προσώπου, την καταπολέμιση της κυτταρίτιδας και την λιποδιάλυση.

Δερματοσκόπηση

Στα χέρια του εξειδικευμένου δερματολόγου Ιωάννη Χιώτη, η δερματοσκόπηση προσφέρει σπουδαία πλεονεκτήματα τόσο στον γιατρό όσο και στον ασθενή. Η σημασία της τεχνικής είναι πολυεπίπεδη καθώς μπορεί να ανιχνεύσει σε πρώιμο στάδιο το μελάνωμα.
Η δερματοσκόπηση είναι μια μη επεμβατική, ανώδυνη διαγνωστική τεχνική, η οποία χρησιμοποιεί τα πλεονεκτήματα του πολωμένου και μη πολωμένου φωτός για να επιτρέψει την παρατήρηση μορφολογικών ευρημάτων του δέρματος που δεν φαίνονται δια γυμνού οφθαλμού.

Η ομάδα μας

Despoina Giannou

Despoina Giannou

Member of Dermatological Clinic Ioannis N. Chiotis

Dr. Ioannis Chiotis

Dr. Ioannis Chiotis

Dr. of the Dermatological Clinic

Klimentia Apokotou

Klimentia Apokotou

Member of Dermatological Clinic Ioannis N. Chiotis

Anna Skurioti

Anna Skurioti

Member of Dermatological Clinic Ioannis N. Chiotis

Θεραπευτικά Αποτελέσματα

0

Ραντεβού

0

ΠΕΛΑΤΕΣ

0

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ